Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Häät ja haluat kampaajan ja meikkaajan paikanpäälle sinne missä te olette? Meiltä ammattitiimi minne tahansa!

 

Hääkampaus morsiamelle ja vaikka koko seurueelle kampaukset samalla! Itse omia häitä suunnitelleena ja kauan morsiuskampauksia tehneenä tiedän miten tärkeää on löytää juurikin se oikea ihan kaikessa. Hiukset on todella iso osa kokonaisuutta, ja huonoilla hiuksilla ei kukaan halua alttarille astella. Miltä kuulostaisi jos saisit kampaajan kotiin/hotelliin/juhlapaikalle hääpäivänä? Kysy tarjousta! Toimimme koko Suomessa ja tarvittaessa matkaamme kanssasi kyllä ulkomaillekin. Tiimiin kuuluu kolme kampaajaa ja kaksi meikkaajaa eli isommatkin keikat onnistuu. Tehdään sinun hiuksista, meikistä ja päivästä täydellinen!

 

Kokonaisuus suunnitellaan aina yhdessä ja huolella. Sinun ei tarvitse edes tietää mitä haluat, ja ei tietenkään haittaa jos tiedätkin tasan millainen kampauksen ja meikin on oltava. Olemme tehneet tätä vuosia, ja pyrimme luomaan jokaiselle sen tärkeimmän päivän täydellisen hetken ja elämyksen. Asiakaspalautteemme satoa mm:

 

"Kiitos täydellisestä kampauksesta ja loistavasta palvelusta!"

"Anniina teki minulle maailman upeimman häämeikin!"

"Kampaus oli vielä kauniimpi kuin mitä olin osannut edes unelmoida!"

 

 

Hinnasto 2019

 

Hääkampaus 150€

Hääkampaus & koekampaus 220€

Häämeikki 90€

Häämeikki & koemeikki 180€

 

Muun seurueen kampaukset alkaen 60€

Muun seurueen meikit alkaen 65€

 

Hinnat sisältää alv 24%. Matkakulut 0,50€/km.

 

hääkampaus, hääkampaaja, turkuhääkampaus, hääkampaaja, turku

 

Kuvaukset

 

Teemme kuvausehostuksia ja -kampauksia koko Suomen alueella ja tilauksesta kyllä ulkomaillekin. Tiimimme on kovaakin kovempi ammattitiimi joilla on kaikilla vuosien kokemus ja vahva ammattitaito pohjalla. Teemme työtämme rakkaudesta lajiin ja samalla ollen nopeita ja tarkkoja, mikä on kuvauspäiviltä erityisesti positiivista palautetta ja kiitosta saava asia. 

 

Olemme työskennelleet aktiivisesti kuvausten parissa jo vuosia, minkä lisäksi teemme kaikki liiketyötä tässä kyseisessä ammatissamme myös päätyöksemme. Löydät meidät saman katon alta Turusta Lux Huoneelta, Puistokatu 3:sta. Tervetuloa tutustumaan uusiin upeisiin tiloihimme myös!

 

Portfoliossa meillä on mm leffojen ja sarjojen hiuksia ja meikkejä, Vares, Bullets kansainvälinen sarja, Häät lehdissä mm Häät lehti 01/2018 monta sivua Maryannen loihtimia kampauksia, Zazabellan katalogikuvauksia useiden vuosien ajan, Keventäjien uudet video- ja mainoskuva ehostukset ja kampaukset, jne... Kerron mielelläni meistä ja toiminnastamme lisää!

 

Kysy tarjousta! 

 

kuvausehostus, kuvausmeikki, kuvauskampauskuvausehostus, kuvausmeikki, kuvauskampaus

 

Kampauskoulutukset

 

Toteutamme kampauskoulutuksia ja meikinopastuksia tilauksesta niin yksityisille kuin yrityksille, isommalle kuin pienemmälle porukalle. Koulutus räätälöidään aina asiakaskohtaiseksi, ja tärkein onkin että te saatte kaiken hyödyn irti opetuksesta. Oletko aina haaveillut esimerkiksi ihanista kiharoista tai lettikampauksesta, miten ihanaa olisi kun pystyisi nopeasti toteuttamaan itse jotain mikä näyttää törkeän hyvältä mutta ei vaan kädet taivu? Tai miten saisi sen lempi luomiväripaletin oikeasti laitettua nätisti silmiin että näyttää siltä kuin mainoskuvissa ne ihanat smokey eyet! Koulutamme ihan perusasioista lähtien, ja osaavalle porukalle räätälöidään oman osaamistason mukainen kokonaisuus.

 

Tämä on hitti mm naisteniltaan, polttareihin tai työporukalle! 

 

Hinnat alkaen 20€/hlö sis alv 24% 

 

Maryanne toimii freelancer kouluttajana ympäri Suomen myös kampaamoille kouluttaen kampauksia ja erityisesti pikakampauksia. Yhteistyössä Maria Nila Stockholm. Koulutus järjestetään kampaamoissa paikanpäällä ja naisporukoille kuluttajapuolella joko liikkeessämme Turussa, Puistokatu 3, Lux Huone, tai paikanpäällä teillä kotonakin! Kysy rohkeasti!

 

 Yhteistyöverkkomme kautta voimme järjestää teille laajempaa kokonaisuutta jos teitä kiinnostaa laajempi naistenilta esim kynnet, hieronta, tuote-esittelyä, pientä naposteltavaa ym! Kysy lisää!

polttarit, naistenillat, illanistujaiset, tyttöjen illat turkupolttarit, naistenillat, illanistujaiset, tyttöjen illat turku

Maria Nila tuotteetMaria Nila tuotteet

Sebastian muotoilutuotteetSebastian muotoilutuotteet

Nioxin muotoilutuotteetNioxin muotoilutuotteet

Wella System Professional tuotteetWella System Professional tuotteet