Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

Maryanne Lavastre - Luxin perustaja, hiusmuotoilija

 

"Tiedättekö sellaisen ihmistyypin joka hehkuu onnesta päästessään töihin? Kyllä, tiedän, tämä on harvinainen yhtälö ja se saakin minut vielä enemmän riemuitsemaan siitä että saan tehdä työkseni sitä mitä rakastan! Vähän kuin ei tekisi töitä ollenkaan, harrastaisi vaan kaiken aikaa! Ihan parasta!

 

Olen pitkänlinjan ammattilainen ja teen hiuksia rakkaudesta lajiin, niin suurempia ja pienempiä muutoksia. Liiketyön ohella olen tehnyt keikkatyönä kuvausmeikkejä sekä -kampauksia (mm. Häät lehteen, kansainväliseen Bullets sarjaan, Vares Sheriffi -elokuvaan, Zazabellan mainoskuviin, Keventäjien videoille jne). Erikoisalaani on kampaukset ja pidennykset. Rakastan näpertää pikkutarkkaa työtä ja varsinkin hääkampaukset ovat minulle Se juttu. 
Galleriassani pääset näkemään työnjälkeäni.

 

Haaveenani on ollut tehdä keikkatyöstä ammattimaisempaa ja samalla pystyä työllistämään mahdollisesti muita alan huippuosaajia.  Olen hurjan onnellinen miten oikeassa paikassa olen ollut oikeaan aikaan, ja miten paloni alaa kohtaan on vienyt minua kokoajan pidemmälle.

 

Minun on myös ilo kertoa että yhteistyöverkostoni on todella laaja ja tarkkaan harkittu, täällä voit tutustua heihin! Jos tunnet että voisimme tehdä mahdollisesti yhteistyötä jatkossa, ota ihmeessä yhteyttä. Hyviä yrityksiä on ilo tukea ja samaa toisinpäin! 

 

Päätyöni lisäksi Lux Huoneen ohella teen keikkaa toteuttaen hiuksia ja ehostuksia mm häihin ja kuvauksiin, toimien koko Suomen alueella ja miksen ulkomaillekin lähde hyvän keikan perässä! Kivojen ihmisten kanssa on kiva tehdä töitä, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!"

 

 

 

 

Sarai Ruutu parturi-kampaaja, värikonsulenttiSarai Ruutu parturi-kampaaja, värikonsulentti

 

Sarai Ruutu - hiusmuotoilija ja värikonsulentti


"Teen yhä lapsuuden haavettani;
”Ihania prinsessakampauksia kauniille naisille, kun he menevät juhliin”. Toki paljon muutakin hiuksiin liittyvää pitkällä kokemuksella, uudesta innostuen ja jatkuvilla alan ja sen vierestä kouluttautumisilla. 
Innolla otan vastaan taas uudestaan tulevat permanentit, tämän päivän tvistillä. Värikonsulttina teen värianalyysejä, mutta erityisesti pukevimman hiusvärin valinnassa koulutuksesta on valtava apu. Leikkaukset toteutan tilanteen mukaan, joko saksilla tai veitsellä. 
Pyrin tekemään hiuksia jotka tukee asiakkaan persoonaa ja sopii hänen tyyliin."

 

 


 

Annina Sankari - meikkaaja

 

"Olen ammatiltani kosmetologi ja meikkaaja, ja ensi vuonna tulee täyteen pyöreät 10 vuotta alalla. Koko urani ajan olen ollut Kauneushuone Sirpa Jyrkkäsellä. Teen myös keikkaa eri kosmetiikkafirmoille freelancerina. Ja meikkejä missä vaan. Hoitolatyössä rakastan eri iho-ongelmien hoitoa ja asiakkaille oikeiden ratkaisujen löytymistä. Ihminen on kokonaisuus, joten iho-ongelmat eivät ratkea pelkällä ihonpuhdistuksella. Meikissä taas eniten teen morsiammia sekä juhla-/iltameikkejä. Hääpäivän aamun tunnelma on kutkuttavan jännittävä. Ja siksi rakastan hääkeikkoja. Opastan asiakkaita mielelläni myös arkimeikin saloissa, jotta jokainen voi loistaa joka päivä. Minulle voit tulla meikkiin Lux Huoneelle 2.5.2018 alkaen."

 

Anniina Ääri, meikkaaja Turku, Lux HuoneAnniina Ääri, meikkaaja Turku, Lux Huone                       

Anniina Ääri - meikkaaja

 

"Olen ammatiltani kosmetologi ja meikkaaja, ja olen pian kolme vuotta toiminut MAC cosmeticsilla. Pääpaino töissäni on juhla- sekä häämeikeissä. Myös näytös- että valokuvausmeikit kuuluvat työnkuvaani vahvasti. Teen myös keikkaa eri tuotannoille ja toimitsijoille esim. The voice of Finlandille. Meikkaaminen sekä käsillä tekeminen on intohimoni ja siksi teen työtäni täydellä sydämellä. Olen aina valmiina lähtemään keikalle lyhyelläkin varoitusajalla ja tulemaan tarvittaessa kotiin; Kysy rohkeasti! Nähdään Lux Huoneella 2.5 alkaen."

 

 

Parturi-kampaaja Karoliina Hihnala Lux HuoneParturi-kampaaja Karoliina Hihnala Lux Huone

 

 

Karoliina Hihnala - hiusmuotoilija


"Parturi-kampaajan työ on aina ollut unelmani, mutta uskaltauduin hakemaan alalle vasta muutaman mutkan jälkeen, enkä ole katunut vaan päinvastoin löytänyt kotini alalta. Aiemmin olen opiskellut kauppatieteitä. Palkitsevinta ja motivoivinta tässä työssä ehdottomasti on tyytyväinen asiakas sekä se että voi heti nähdä konkreettisesti oman työnsä tuloksen. Alalla riittää koko ajan uutta opittavaa. Vaikka urani onkin vasta alussa, koen vahvuutena että olen erittäin kunnianhimoinen tekijä ja haluan jatkuvasti kehittyä ja oppia uutta. Parasta työssä on kokonaisuuksien luominen asiakkaalle, se miten saan värit ja leikkaukset tukemaan juuri kyseisen ihmisen tyyliä ja persoonaa. Rakastan hioa yksityiskohtia, joten viimeistelyt ja kampaukset ovat suosikkeja ja olen niissä parhaimmillani. Tämä työ on intohimoni. Tervetuloa Luxiin 2.7 eteenpäin minulle!" 

Karoliina on valmistunut alalle parinkin stipendin saaneena.

 

Katriina Suonpää, parturi-kampaaja, meikkaaja-maskeeraajaKatriina Suonpää, parturi-kampaaja, meikkaaja-maskeeraaja

 

Katriina Suonpää  -  parturi-kampaaja, meikkaaja-maskeeraaja

Luxin uusin tulokas saapui meille 1.12.2018. "Olen lapsuuden haave-ammatissani parturi-kampaajana ja meikkaaja-maskeerajana. Urani aikana olen päässyt mukaan moniin mielenkiintoisiin projekteihin, ja päässyt tekemään muunmuuassa kuvauksia, teatteria ja näytöksiä. Olen innostunut oppimaan uutta seuraamalla trendejä ja kouluttautumalla säännöllisesti. Mukavinta on saada tehdä kokonaisuuksia; meikkejä ja kampauksia iltajuhliin ja häihin. Myös perinteiset miestenleikkaukset ja haastavammat parturoinnit ovat vahvuuteni. Haluan luoda tyylin ja kokonaisuuden aika asiakkaan persoonaan sopivaksi."

Katriina on työskennellyt alalla Turun lisäksi mm Helsingissä. Hänen käsiin voit luottaa niin meikin kuin hiukset.

 

Maria Nila tuotteetMaria Nila tuotteet

Sebastian muotoilutuotteetSebastian muotoilutuotteet

Nioxin muotoilutuotteetNioxin muotoilutuotteet

Wella System Professional tuotteetWella System Professional tuotteet